Vad är IPTV?

Vi föreställer oss ofta att titta på IPTV för att vara så enkelt och roligt som att surfa på IPTV internet. Eftersom internet är en obegränsad ström kan vi följa serien vi vill ha, hitta och titta på de filmer vi vill ha. Genom att gå runt YouTube IPTV, kan vi hitta bra videokanaler som tilltalar IPTV oss.

Och på IPTV måste vi nöja oss med vad vi presenteras med. Även IPTV om vi använder olika satellitmottagare, IPTV kanalerna är uppenbara. Och vi kan inte komma till varje sändning vi vill ha när som helst när vi är tillgängliga. Speciellt IPTV när vi kommer hem från jobbet vill vi få fjärrkontrollen i våra händer och få det innehåll vi vill ha direkt, men vi kan inte hitta det här programmet på IPTV. Det är där IPTV kommer in i våra liv.

IPTV har en mycket enkel logik. Denna produkt, vilket innebär Internetprotokoll-TV, innebär att du kan strömma video med en fiberoptisk kabel eller parabolantenn. Du kan se det som din IPTV Youtube-visningsprocess på internet. På så sätt kan du titta på IPTV program på din dator eller program på din dator på din IPTV.

För detta måste du använda en set-top IPTV box. Denna set-top box etablerar en anslutning mellan TV: n och IPTV internet och driver inkommande signaler på rätt plats. För att kunna använda denna teknik måste din internethastighet vara mellan 10 Mbps och 100 Mbps. Det är inte möjligt att titta på IPTV med en anslutningshastighet långsammare än 10 Mbps för IPTV.